Házirend

Felelősségvállalás
A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!

Szállás
Az érkezés napján a szobát vendégeink 14.00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be. A hangos „bulizás” NEM megengedett.

Berendezési tárgyak használata
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük, ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.

Takarítás
A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell, hogy ügyeljenek a tisztaságra. Hosszabb tartózkodás esetén hetente egyszer a házigazda tiszta ágyneműt húz és lecseréli a használt törülközőket.

Szemét elhelyezése
A háztartási szemét gyűjtése a szobában és fürdőszobában található szemetesben lehetséges. Ha ezek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a kapu mellett található nagy fekete kukába. A szelektív hulladék (papír, fémdobozok, műanyag palackok) gyűjtésére a nagy sárga kuka szolgál. A teraszon külön gyűjtjük! Az üvegeket kérjük, a nagy fekete kukába helyezni legyenek szívesek. Köszönjük!

Az épület zárása
Eltávozáskor és éjszakára kérjük  a kiskaput kulcsra zárni, a terasz ajtót bezárni!

Dohányzás
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos és büntetést von maga után (lásd a szobákban kihelyezett tájékoztatót)! A kertben és a teraszon lehetséges a dohányzás a kiépített tűzrakó hely környéke.

Tűzrakás, nyársalás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

Parkolás
Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy az esetlegesen kiadott másik szoba lakóit ne korlátozzák a szabad mozgásban / parkolásban!

Háziállatok
A vendégházba semmilyen háziállat nem hozható be.

Kert
A kertet a házigazda gondozza. Kérjük ügyeljenek a növények épségére, és egymást ne zavarják a pihenésben!

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámon:

Lipárdiné Kedves Ágnes +36-30-8237311
Köszönöm!
Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánok!